Potetsalat med kesam og grønne erter

Potetsalat er et vanlig tilbehør til sommermiddagene, og passer kjempegodt til grillmat. Denne versjonen er en litt sunnere variant siden den er basert på kesam.

Til to store og en liten trenger du:

  • 4 store nypoteter
  • 1/2 boks grønne erter
  • gressløk
  • 1 stilk vårløk i skiver
  • 2 dl mager kesam
  • 3 ss majones
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ts sukker
  • 1 ts sitronsaft
  • salt og pepper

Kok potetene møre, avkjøl og del de i små terninger. Bland sammen kesam, majones, sukker, sitronsaft, sennep og gressløk. Smak til med salt og pepper. Vend dressingen inn i potetene, vårløken og ertene.

Vel bekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *