Pastatwist med Elgkjøttboller

12. juli 2011

Farsemat, Pasta, Vilt

Dette er resultatet av en idé jeg fikk når jeg ville lage en vri av pasta og kjøttboller. Det er veldig enkelt, morsomt å lage og spennende å servere noe nytt.

Til to store og en liten trenger du:

    • 300 g kjøttboller
    • 1 porsjon pastadeig
    • 1 boks hakkede tomater
    • salt og pepper
    • 40 g fetaost
    • noen topper frisk basilikum
    • litt revet parmesan

    Stek kjøttbollene i de hakkede tomatene og smak til med salt og pepper. Kjevle ut pastadeigen i passende store firkanter slik at du får plass til en kjøttbolle i hver når du ruller den sammen. Beregn at du pakker inn halvparten av kjøttbollene i pasta. Klem sammen endene rundt kjøttbollen slik at du får en twistform. Legg twistene på et melet bakepapir. Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en kjele og legg oppi twisten. La de koke til twisten flyter opp, da er de ferdige. Det tar ca 4-5 minutter. Hell av vannet i et dørslag og ringle over litt olivenolje.

Server pastatwisten med resten av kjøttbollene i tomatsausen, fetaosten og basilikumen. Rasp fersk parmesan over.

Vel bekomme!

, , ,

No comments yet.

Leave a Reply