Pastatwist med Elgkjøttboller

Dette er resultatet av en idé jeg fikk når jeg ville lage en vri av pasta og kjøttboller. Det er veldig enkelt, morsomt å lage og spennende å servere noe nytt.

Til to store og en liten trenger du:

    • 300 g kjøttboller
    • 1 porsjon pastadeig
    • 1 boks hakkede tomater
    • salt og pepper
    • 40 g fetaost
    • noen topper frisk basilikum
    • litt revet parmesan

    Stek kjøttbollene i de hakkede tomatene og smak til med salt og pepper. Kjevle ut pastadeigen i passende store firkanter slik at du får plass til en kjøttbolle i hver når du ruller den sammen. Beregn at du pakker inn halvparten av kjøttbollene i pasta. Klem sammen endene rundt kjøttbollen slik at du får en twistform. Legg twistene på et melet bakepapir. Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en kjele og legg oppi twisten. La de koke til twisten flyter opp, da er de ferdige. Det tar ca 4-5 minutter. Hell av vannet i et dørslag og ringle over litt olivenolje.

Server pastatwisten med resten av kjøttbollene i tomatsausen, fetaosten og basilikumen. Rasp fersk parmesan over.

Vel bekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *