Dette er en asiatisk-inspirert kyllingrett med kokosmelk som smaker kjempegodt. Det er en mild rett som de fleste vil like, hos oss falt den veldig i smak hos både store og små!
Til to store og en liten trenger du:
Kylling og marinade:
- 300 g kyllingfilet
- 2 ss matolje
- 2 ss frisk hakket timian
- 1 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 1/2 sitron, saften
Tilbehør:
- 2 gulrøtter i staver
- 1/2 gul løk
- 2 ss smør
- 1 ss olje
- 75 g sukkererter
- 1 oks kokosmelk
- 1/2 ss karripasta, rød
- 3 stilker vårløk i staver
- 1 stor neve cashewnøtter
- Ris
Bland sammen ingrediensene til marinaden. Legg filetene i en pose med marinaden i ca 1 time. Stek eller grill kyllingen på sterk varme på begge sider i 2-3 minutter og gjennomstek de på middels varme etterpå. På grillen tok det ca 15 minutter med to små fileter.
Stek gulrøtter og løk i smør og olje i ca 5 minutter. Tilsett karripastaen. hell over kokosmelken og kok til gulrøttene er møre. Tilsett vårløk, sukkererter og nøtter de siste 3-4 minuttene. Smak til med sitronsaft.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Server kylling med kokos og grønnsaker sammen med ris.
Vel Bekomme!