Nå drar vi til Italia og gifter oss:)

26. august 2012

Diverse

Nå er koffertene pakket og det meste er klart for avreise til vårt favorittland. Selv om bryllupet ikke er før lørdag 1. september er det mange av bryllupsfølget som møtes allerede i morgen på gardermoen for å ta samme fly nedover. Så kommer det mange flere gjester utover uken. Vi skal alle bo på en vingård som produerer både olivenoljer og vin (naturligvis!), i tillegg tilbyr restauranten både matkurs og vinsmakinger, og jeg gleder meg veldig til å være med på en brød-og pizzabakekurs hvor vi får lære noen triks av de som virkelig kan dette;) Min kjære kommende mann gleder seg spesielt til vinsmakingen på fredag, og det tror jeg det er flere i bryllupsfølget som gjør. Alt vi lærer av både mat- og vinkunnskap skal jeg forsøke å dele med dere lesere utover høsten.

Det har vært en del praktisk å ordne den siste tiden, og det har gått litt ut over blogg-aktiviteten, men jeg har nå programert en del oppskrifter som jeg har samlet opp for denne ferien, slik at det skal komme ut en del oppskrifter mens jeg er borte. Jeg har til og med “tjuvstartet” på litt høstmiddager som vil komme ut i september;) Så da håper jeg å kunne inspirere til matglede også når jeg er på ferie.

 

Jeg må si at reisefeberen (som jeg aldri har vokst av meg) virkelig er til stede nå. Jeg går rundt meg selv og sjekker “to-do listen” min litt for ofte. Kjolen og tilbehøret er på stell, brudepikeutstyret til Mali er pakket, solkremene fornuftig forseglet, solbriller, billetter, pass, penger og diverse bryllupspapirer er på plass. Så er det snart bare å legge beina på bordet, sprette en god flaske vin og vente på avreisen:)

Denne ferien har jeg gledet meg til utrolig lenge, og vi er så utrolig heldige som har så mange fra familie og gode venner som kommer helt til Toscana bare for vår del. Inntrykket vi har fått fra gjestene er at de også gleder seg veldig og det er vel derfor mange av de har valgt å utvide oppholdet. Vi håper å få en uke i Toscana på en gård hvor det er rolig og avslappende atmosphere, hvor barn og voksne kan slappe av og kose seg, og spise god mat og nyte god drikke hver dag. Vi gleder oss i alle fall til å smake fersk pasta, nybakt brød og pizza, italienske skinker og oster, og å få plukke oliven og druer rett fra treene. Det er jo den beste tiden å dra på i forhold til nyte friske frukter som for eksempel aprikoser:) Jeg skal nok innrømme at det er ikke tilfeldig at bryllupet står i vårt favorittMATland;) I tillegg får vi jo den fantastiske toscanske naturen rundt oss som sammen med godt vær (bank i bordet) setter rammene for et skikkelig eksotisk bryllup.

Mandag 3 september sier vi farvel til gjestene og setter snuten mot Mauritius. Vi har alltid snakket om å ha bryllupsreise der, og slik blir det. Vi er hjemme igjen 18 september og i skrivende stund er jeg veldig glad for at det føles lenge til:)

Jeg kommer til å ta mentalt pause fra både jobb og blogging, fordi jeg tror det er fornuftig å koble helt av innimellom. Men som nevnt har jeg sørget for at det er liv i bloggen mens jeg er borte. Jeg kommer naturligvis til å lese mye matinspirasjon i ferien og vil sørge for nye fine oppskrifter proppfulle av blant annet italiensk inspirasjon når jeg er tilbake.

I mellomtiden håper jeg dere koser dere med god mat, familie og gode venner.

Hilsen Mariann:)

,

One Response to “Nå drar vi til Italia og gifter oss:)”

  1. Steph Says:

    Så spennende å lese! Hvordan har dere planlagt bryllup i utlandet? Vi snakker også om det. Hvor lenge før sendte dere ut invitasjoner osv? Lykke til og gratulerer!

    Reply

Leave a Reply