Kalkunsalat med Mozzarella og Spirer

13. mai 2015

Fugl

Kalkunsalat med Mozzarella og Spirer (2)Dette er en kjempefin salat hvis du har noe kalkunkjøtt eller kyllingkjøtt til overs en dag. Eller du kan bare steke et kalkunbryst for anledningen:)

Til 4 personer trenger du:

  • 800  g kalkunbryst (eller kylling)
  • 1 pakke bladsalat
  • 1 boks minimozzarella
  • 1/3 agurk, kuttet i mindre biter
  • 1 søtpaprika
  • 1 gul paprika
  • 1 pakke små tomater
  • 1/2 pakke store grønne asparges
  • spirer
  • naturell yoghurt
  • naanbrød
  • maldonsalt
  • 3 ss balsamico
  • 3 ss olivenolje

Vask og skyll salatingrediensene. Kutt de i passe store biter. Asparesen legger du i kokende vann i ca 1 minutt og skyller de i iskaldt vann med en gang. Kutt de i passe store biter og vend de inn i salaten. Vend inn mozzarellaosten. Dryss over maldonsalt, litt sort pepper, olivenolje og balsamico. Vend godt sammen. Vend inn stekt kalkun eller kyllingkjøtt.

Server med naanbrød og yoghurt naturell.

Vel Bekomme!

 

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply