Grønn start på dagen!

Grønn start på dagen! Jeg fikk juspresse til jul av barna og har fått helt dilla på ferskpresset jus om morgenen! Om dette er en vane jeg klarer å fortsette med etter permisjonen får tiden vise, men det håper jeg. Dette er avhengighetsskapende og smaker helt fantastisk, samtidig vet du at du får i deg så mye sunne godsaker som kroppen din blir glad for. I tillegg slipper du å kaste frukt og grønt lengre for du bruker det opp til jus;)

Når det gjelder denne knallgrønne jusen må jeg si jeg stilte meg noget skeptisk siden jeg tidligere har forsøkt med på slike sunnhetsbomber og har endt med å holde for nesa for å få shotet det ned. Denne gangen derimot må jeg si at det ble en smaksopplevelse i seg selv. Spinat, agurk og grønne epler kan jo i seg selv bli litt kjedelig, men piffet opp med ingefær og sitron blir dette magisk. En energiskapende start på dagen uten mye sukker! Hurra!

Jeg bruker boken “Juicy!” skrevet av Carina Hultin Dahlmann, og de oppskriftene jeg har prøvd til nå har vært kjempegode. Denne oppskriften er basert på hennes “Good morning detox”, bare at den ikke inneholder selleri eller squash. Denne boken anbefales!

Til to glass trenger du:

  • 2 grønne epler
  • 1/3 sitron
  • en tommel stor ingefær
  • 3 cm agurk
  • 1 stor håndfull fersk spinat

SONY DSCKjør alt sammen i en juspresse. Det er lurt å legge spinatbladene mellom eplebitene slik at det blir mest mulig kompakt og du får ut all den gode saften:)

Vel Bekomme!

, ,

No comments yet.

Leave a Reply