Meld deg på Mitt Kjøkken Ruler – sesong 2

3. juni 2016

Ukategorisert

Mitt kjøkken ruler logoHar du lyst å imponere med dine kjøkkenkunnskaper på TV? Nå kan du melde deg på sesong 2 av Mitt Kjøkken Ruler. Dette er en utrolig morsom opplevelse og jeg kan garantere at du kommer til å ha det kjempegøy både før, under og etter innspilling. I tillegg kommer du til å lære mye nytt innen matlaging, få gode råd av proffe kokker og utfordre deg selv til å bli en enda bedre hobbykokk enn du er i dag!

Den første sesongen av MKR ble mottatt av høye seertall og veldig god respons på konseptet, så dette kommer helt sikkert til å slå an igjen. Spør en du vil kokkelere sammen med, enten det er ektefelle, søsken, mor eller far, venn eller kollega – bare du vet at dere to er to fine makkere på kjøkkenet og kan skape gode retter sammen.

Her er lenken til påmelding av neste sesong av Mitt Kjøkken Ruler:  http://www.rubiconcasting.com/view.php?id=20585

Her kan du lese hva TVNorge skriver om påmelding: http://www.tvnorge.no/programmer/mitt-kj-kken-ruler/vil-du-delta-i-mitt-kjøkken-ruler-1.35832

Dette tør du! Det er ikke noe farlig, bare kjempegøy:)

Hilsen Mariann:)

No comments yet.

Leave a Reply