Lakserull er en super forrett som er veldig lettvindt. Disse egner seg like godt som forrett alene som en del av en tapas. De kan lages i god tid i forveien, og blir faktisk nesten bare bedre av å ligge litt sammenrullet før du skjærer den opp i kjøleskapet. Disse passer like godt en kald vinterkveld som en varm sommerdag og det er vi glade for, for denne er så god at vi lager den året rundt;)
Til 4 personer trenger du:
- 2 store lefser
- 150 g røkt laks
- 2-3 ss grov sennep
- 1/2 boks Philadelphiaost med urter
- frisk basilikum
- fyldig balsamicodressing
Legg lefsene på kjøkkenbenken og smør sennep og urteost jevnt over lefsene. Legg røkelaks på lefsene, og basilikum over laksen. Rull lefsene sammen og legg de på et fat i kjøleskapet til de skal serveres.
For å få de som på bildet ovenfor skjærer du sem på skrå som vist på bildet til venstre. Sett dem på serveringsfatet og server med balsamicodressing og en frisk basilikumtopp.
Anrett dem eventuelt på et fat som en del av en tapas eller koldtbord.
Vel Bekomme!
28. april 2012 at 09:25
Hei! Kan disse stå et døgn før servering eller blir de helt “våte” da? Høres supergodt ut, så dette vil jeg prøve:-)
29. april 2012 at 12:40
Hei Sissel,
Jeg har ikke prøvd det, men jeg vil tro at det går greit.bare du legger over litt folie. Lykke til:) Hilsen Mariann.
29. juli 2012 at 19:48
Jeg lagde disse i går, og fikk mye skrøyt over de – å ha sennep inni falt spesielt i smak! Takk for god oppskrift 🙂 Skal definitivt lages ved en annen annledning også
29. juli 2012 at 19:53
Hei Matilde:) Takk for det, veldig hyggelig å høre.
Hilsen Mariann