Lakseruller med Urteost og Sennep

30. desember 2011

Fisk og Skalldyr, Småmat og Snacks

Lakserull er en super forrett som er veldig lettvindt. Disse egner seg like godt som forrett alene som en del av en tapas. De kan lages i god tid i forveien, og blir faktisk nesten bare bedre av å ligge litt sammenrullet før du skjærer den opp i kjøleskapet. Disse passer like godt en kald vinterkveld som en varm sommerdag og det er vi glade for, for denne er så god at vi lager den året rundt;)

Til 4 personer trenger du:

  • 2 store lefser
  • 150 g røkt laks
  • 2-3 ss grov sennep
  • 1/2 boks Philadelphiaost med urter
  • frisk basilikum
  • fyldig balsamicodressing

Legg lefsene på kjøkkenbenken og smør sennep og urteost jevnt over lefsene. Legg røkelaks på lefsene, og basilikum over laksen. Rull lefsene sammen og legg de på et fat i kjøleskapet til de skal serveres.

For å få de som på bildet ovenfor skjærer du sem på skrå som vist på bildet til venstre. Sett dem på serveringsfatet og server med balsamicodressing og en frisk basilikumtopp.

 

 

Anrett dem eventuelt på et fat som en del av en tapas eller koldtbord.

Vel Bekomme!

5 Responses to “Lakseruller med Urteost og Sennep”

  1. Sissel Says:

    Hei! Kan disse stå et døgn før servering eller blir de helt “våte” da? Høres supergodt ut, så dette vil jeg prøve:-)

    Reply

  2. Matilde Says:

    Jeg lagde disse i går, og fikk mye skrøyt over de – å ha sennep inni falt spesielt i smak! Takk for god oppskrift 🙂 Skal definitivt lages ved en annen annledning også

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. 17.MAI – Menyforslag | MariannMat - 15. mai 2012

    […] Lakseruller med urteost og sennep […]

Leave a Reply to Sissel