Her kommer nok en superrask og enkel asiatisk rett som jeg anbefaler til hverdags. Som dere kanskje skjønner har jeg fått litt dilla på asiatiske smaker nå etter en desember med mye tung mat. Asiatisk mat er ofte veldig sunn også, og en fryd for smaksløkene, så her er det bare å prøve seg frem med forskjellige ingredienser.
Til 2 store og en liten trenger du:
- 2 ss olje
- 400 g strimlet oksekjøtt
- 1 løk i strimler
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 1 pose (125 g) sukkererter i tynne skiver
- 1 rød chilli, finhakket uten frø
- 3 never spinat
- 2 ss grønn karripasta
- 2 dl kjøttbuljong
- 4 ss østerssaus
- 2 ss soyasaus
- 1 pakke eggenudler
- fersk persille
Sett på vann til nudlene.
Brun oksekjøttet på høy varme i olje. Tilsett løk, hvitløk, sukkererter, chilli og spinat og vend hele tiden i ca 3 minutter.
Sett på nudlene og kok de i 3-4 minutter. La de renne av i et dør slag når de e ferdige.
Mens nudlene koker tilsetter du grønn karripasta, buljong, østerssaus og soyasaus i kjøttgryten. Vend inn de avrente nudlene og server straks med et dryss persille på toppen.
Vel Bekomme!
6. august 2015 at 18:31
Hei.
I dag har jeg laget biffstrimler med nudler. Det var bare helt fantastisk godt . Dette kommer jeg til å lage flere ganger. Takker for oppskriften.
Hilsen Anne
2. september 2015 at 14:58
Hei Anne,
Tusen takk for tilbakemeldingen!
Hilsen Mariann