Vil du ha nye Kokebøker?

30. mai 2013

Diverse

Det finnes en smart måte å fornye kokebokhyllen på! Ved å hente rabattkoder gjennom Cuponation.no får du gode rabatter i flere av landets ledende bokhandlere både i butikk og på nett.

For meg er det i alle fall slik at jeg må ha ny inspirasjon innimellom og da kjøper jeg enten nye kokebøker eller matblader, eller selvfølgelig tar meg en surferunde på nett. Sistnevnte gjør jeg vel nesten hver dag, men det er jo fordi jeg er en av de spesielt interesserte. Uansett om du er litt, middels eller veldig glad i mat er det fint med litt ny input innimellom og da er det jo greit å kunne handle de gode kokebøkene eller bladene til en billig penge. Det er jo også en kjempefin gave til noen som liker å kokkelere.

Cuponation.no deler ut rabattkoder på alt fra mote og skjønnhet til reiser og elektronikk, men jeg ønsker å fokusere på deres kategori innen bøker og blader siden jeg vil at innleggene mine her på bloggen skal relateres til mat. Det er veldig enkelt å bruke og alt du trenger å gjøre er å hente en rabattkode til for eksempel en bokhandel, så blir du viderekoblet til bokhandlerens nettside , og der oppgir du rabattkoden når du handler. På denne måten kan du fornye kokebokhyllen din for en billigere penge bare ved hjelp av en gratis rabattkode:)

Dette innlegget er skrevet ut fra et samarbeid med Cuponation.no.

 

 

No comments yet.

Leave a Reply