Tomataioli

Dette er en super aioli å ha i sommerens basislager. Den passer ypperlig til grillmat og til fisk og skalldyr. Den er enkel å lage og kan lagres i ca. en uke i kjøleskap.

Til en porsjon som på bildet trenger du:

  • 2 dl majones
  • 2 ss tomatpuré
  • 3 ss hakket soltørket tomat
  • 1 fedd presset hvitløk
  • salt og pepper

Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper. Bruk med en gang eller lagre i et egnet glass.

,

5 Responses to “Tomataioli”

  1. Trine :) Says:

    Fantastisk! Lagt til i favoritter 🙂 Og hvem vet, kanskje jeg prøver meg på noen av oppskriftene dine?

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sitronmarinert Ishavsrøye med søtpotet, tomataioli, ertesalat og lodderogn. | MariannMat - 6. juli 2011

    […] MariannMat Gourmetmat til hverdag og fest Hopp til innhold HjemLitt om meg ← Jordbærsyltetøy Tomataioli → […]

  2. Enkelt basislager til sommermaten – vinaigrette, marinade og fyldig dressing. | MariannMat - 6. juli 2011

    […] MariannMat Gourmetmat til hverdag og fest Hopp til innhold HjemLitt om meg ← Tomataioli […]

  3. Sitronmarinert Isgalt, på en seng av asparges og søtpotetmos, spekeskinke, vårløk og tomataioli | MariannMat - 18. juli 2011

    […] 4 ss tomataioli […]

Leave a Reply to mariannmat