Lars-Eriks fantastiske Guacamole

Guacamole er en obligatorisk ingrediens hos oss når vi har meksikansk mat som for eksempel taco og quesedilla. Den er også kjempegod å bruke som «smør» på brødskiva og som saus i pasta og salat. Hos oss er det stort sett alltid Lars-Erik som lager denne for han er rett og slett kjempeflink på meksikansk tilbehør, og er sjefen når det kommer til salsaen vi bruker til texmexmat også. Denne oppskriften er derfor Lars-Eriks spesial og smaker fantastisk.

Til 1 porsjon guacamole trenger du:

    • 1 stor moden avocado
    • 1/2 liten rødløk
    • 1 fedd hvitløk
    • 1 ss limesaft
    • salt og pepper

    Ta ut steinen i avocadoen og ta ut fruktkjøttet. Bland alle ingrediensene sammen i en mikser og smak til med salt og pepper.

Prøv denne guacamolen til for eksempel burritos eller enchiladas.

Vel Bekomme!

, ,

Følg bloggen min

Registrer e-postadressen din og få daglige oppskriftstips!

10 Responses to “Lars-Eriks fantastiske Guacamole”

  1. Martin Bråthen Says:

    Hei!
    Tror denne er veldig god, men anbefaler i tillegg friske korianderblader. Det brukes ofte i mellom-Amerika og gjør virkelig det lille ekstra!

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Taco – enkel eller avansert, det bestemmer du selv! | MariannMat - 5. november 2011

    […] 1 porsjon guacamole […]

  2. Burritos | MariannMat - 19. november 2011

    […] guacamole […]

  3. AdventsTaco med Kylling | MariannMat - 12. desember 2011

    […] guacamole […]

  4. Hjemmelaget kebab | MariannMat - 6. januar 2012

    […] og egen fantasi. Lars-Erik har en egenskap til å få til gode sauser som for eksempel guacamole og tomatsalsa, og her har han helt klart laget to sauser til som jeg kommer til å huske godt, og […]

  5. Meksikansk HotPizza | MariannMat - 11. januar 2012

    […] guacamole […]

  6. Nachos | MariannMat - 1. februar 2012

    […] varm nachos med limebåter og salsa. Du kan godt servere med guacamole og rømme […]

  7. Taco i Pita | MariannMat - 9. mars 2012

    […] guacamole […]

  8. Tacopannekaker | MariannMat - 4. september 2012

    […] 1 porsjon guacamole […]

Leave a Reply to Martin Bråthen