Kyllingsuppe med Ingefær og Chilli

10. november 2014

Supper

Kyllingsuppe med Ingefær og ChilliDette er en rask kyllingsuppe med tomater og kyllingkraft som base, med smaker som ingefær og chili som gjør den spennende. Mesteparten av ingrediensene er basisvarer som du sikkert har på kjøkkenet fra før, så denne kan redde en hverdagsmiddag som må lages i en fei:)

Til to store og to små trenger du:

  • 3 stk kyllingfileter i biter
  • 1 ss olivenolje
  • 2 store gulrøtter i skiver
  • 1/2 gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 rød chilli (eller mer etter smak)Kyllingsuppe med Ingefær og Chilli-2
  • 1 terning fersk ingefær (eller mer etter smak)
  • 1 boks hakkede tomater
  • 7 dl kyllingkraft (eller buljong)
  • 1 ss soltørkede tomater i små biter
  • 2 stilker vårløk i ringer
  • salt og pepper
  • litt gressløk til garnityr
  • yoghurt naturell eller lettrømme
  • godt brød til servering

Start med å frese gulrøtter og løk i olje til løken er blank. Tilsett hvitløk og chilli og fres litt til. Tilsett kraften, soltørkede tomater og de hakkede tomatene, gi det et oppkok. Smak til med ingefær.

Stek kyllingbitene i litt smør. Kvern over salt og pepper. Når kyllingbitene er gjennomstekt heller du de i suppen og lar den småkoke et par minutter. Tilsett vårløken på slutten.

Server varm suppe med frisk gressløk og yogurt på toppen sammen med et godt brød.

Vel Bekomme!

, ,

No comments yet.

Leave a Reply